Regio Den Haag
u
5 december 2023

Even voorstellen: Jan Maarten Bosch

 

Graag stellen we nieuwe leden aan jullie voor! Vandaag is dat Jan Maarten Bosch. Ben jij nog geen lid? Meld je dan snel aan via deze pagina!

“Ik ben Jan Maarten Bosch, een geboren Tukker die in Groningen bedrijfskunde studeerde. Via mijn militaire dienst belandde ik in het westen en bij DSM later in het zuiden van het land, waardoor ik alle hoeken heb gezien! Ook ben ik op veel plekken op de wereld geweest: zo woonden we 4 jaar in de Verenigde Staten, 7 jaar in Indonesië en 3 jaar in Mexico. Sinds 2014 wonen we nu in Den Haag, waar ik bij Van Ede & Partners werk.”

“Wij bestaan al bijna 45 jaar en richten ons op talent– en loopbaancoaching. We zijn actief op 10 plekken in het land en ik ben verantwoordelijk voor de locatie in Den Haag. Van Ede & Partners begeleidt mensen die het stuur van hun leven en van hun carrière (weer) in eigen handen willen nemen. We richten ons altijd op de hele mens, op persoonlijke groei en ontwikkeling. Wie zichzelf kent en weet wat echt belangrijk is, kan als geen ander de regie voeren over zijn leven en over zijn werk.”

“Ik kende VNO-NCW al heel lang en van mijn collega in Rotterdam had ik goede verhalen gehoord. Ik wil graag bijdragen aan de ontwikkeling van organisaties, ondernemers en de werkende mens in brede zin. Zelf ben ik, zou je kunnen zeggen, aan een ‘tweede loopbaan’ bezig. Ondernemer zijn kan een eenzaam bestaan zijn, maar dat is niet nodig. Word daarom ook lid, om met en van elkaar te leren, ‘best practices’ te delen en onderdeel te worden van dit netwerk: een community waarin je elkaar kan versterken.”

Gerelateerde artikelen

Regio Den Haag 23 april 2024

Nieuw bestuurslid VNO-NCW regio Den Haag