Metropoolregio Amsterdam
Felix Meritis, 13:00u
10 oktober 2024
Registreer voor evenement

Internet in beeld: Verleden, Heden & toekomst!

Internet Society Nederland (ISOC), Platform Internetstandaarden (PLIS) en het Nederlands Internet Governance Forum (NL IGF) nodigen u uit voor een gezamenlijk evenement: ‘Internet in Beeld: Verleden, Heden & Toekomst’ op donderdag 10 oktober. Het evenement vindt plaats bij Felix Meritis in Amsterdam van 13.00 uur tot 18.15 uur (Inclusief uitgebreide netwerkborrel).

De Nederlandse Chapter van ISOC bestaat 25 jaar en internet.nl 10 jaar en dat willen we samen met NL IGF vieren door vooral het belang van samenwerking voor een open, vrij en veilig internet te onderstrepen. In het middagprogramma hebben we naast bijzondere plenaire sprekers ook een groot aantal inhoudelijk bijdragen in de drie afzonderlijke tracks rond Internet Governance, Internet Standaarden en de geschiedenis en cultuur van het internet.

Met een bomvol programma waarin het verleden, heden en toekomst van het internet uitgebreid aan bod komen, belooft het een inspirerende middag te worden. Wij kijken ernaar uit om samen met u kritisch, maar ook optimistisch terug te blikken, vooral vooruit te kijken en samen ook een feestje te vieren.

Aanmelden
Stapt u mee in de tijdmachine van het internet op 10 oktober? Meld u aan via dit aanmeldformulier!

Aansluitend een groot feest? Word partner!
Natuurlijk willen we de borrel laten overlopen in een echt netwerkfeest. We zijn daarvoor alleen afhankelijk van de steun van partners. ‘Samen feesten, Samen financieren’ – pas als we genoeg partners hebben kan het feest worden georganiseerd. Uw steun is de sleutel tot succes! Interesse, mail voor meer informatie rsvp@25jaar.internetsociety.nl.

Welke thema’s mogen volgens u niet ontbreken?
Graag nodigen wij u uit om mee te denken over de inhoud van het programma. Deel uw waardevolle suggesties met ons organisatieteam via het aanmeldformulier.

Foodwaste & afmelden
Na deze bijeenkomst bieden wij u een borrel met hapjes aan. Wij gaan bewust om met de inkoop van middelen en catering om zo foodwaste te voorkomen. Indien u zich heeft aangemeld en onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn, verzoeken wij u vriendelijk om u af te melden. Mocht u vragen hebben, mail dan naar events@ecp.nl.

Wij verwelkomen u graag op 10 oktober!

Gerelateerde artikelen

Metropoolregio Amsterdam 4 juli 2024

Even voorstellen: Leo le Duc

Metropoolregio Amsterdam 8 april 2024

Nieuw bestuurslid VNO-NCW Metropoolregio Amsterdam

Metropoolregio Amsterdam 27 februari 2024

Even voorstellen: Victor Gerke