Delft
Beekenkamp Research & Development Center, 15:45u
6 november 2024
Registreer voor evenement

“AI: Van luchtkastelen naar realiteit binnen jouw organisatie”

Met veel enthousiasme nodigen wij jou uit voor ons event “AI: Van luchtkastelen naar realiteit binnen jouw organisatie” op 6 november bij Beekenkamp Research & Development Center. Tijdens deze bijeenkomst nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de wereld van kunstmatige intelligentie (AI) en de impact die dit kan hebben op jouw organisatie.

Wat kun je verwachten?
We zullen beginnen met een inspirerende presentatie gegeven door ADC, een Data & AI consultancy, over de realiteit van AI in bedrijven. Laat je verrassen door inzichten die de kloof overbruggen tussen droom en daad, en ontdek welke AI-oplossingen daadwerkelijk werken voor jouw organisatie.

Vervolgens splitsen we ons op voor drie verdiepende roundtable-sessies, waarbij je samen met een expert in gesprek gaat aan de hand van een use case. Je krijgt niet alleen waardevolle, praktische handvatten aangereikt, maar je hebt ook de gelegenheid om in gesprek te gaan met andere deelnemers – gesprekken die je tijdens de borrel kunt voortzetten. Voor deelname aan de roundtable-sessies vragen we je vooraf in te schrijven voor één van de volgende sessies:

1. AI Readiness Assessment: Beoordeel hoe jouw organisatie klaar is voor AI en ontdek de stappen naar succesvolle implementatie
2. AI in Crop Breeding & Genetics: Leer hoe AI het veredelingsproces kan versnellen en optimaliseren, en bespreek de ethische en juridische uitdagingen
3. AI in Supply Chain & Market Forecasting: Ontdek hoe AI-marktvraag kan voorspellen en de toeleveringsketen kan optimaliseren

 

Waarom deelnemen?
Dit event biedt niet alleen waardevolle kennis, maar ook de kans om in contact te komen met gelijkgestemde professionals en experts uit de sector. Of je nu aan het begin van je AI-reis staat of al verder gevorderd bent, deze dag is ontworpen om je te inspireren en te voorzien van concrete stappen om AI effectief te integreren in jouw bedrijfsvoering.

We zijn verheugd het event te organiseren in het R&D center van Beekenkamp. Tijdens een exclusieve rondleiding krijg je de kans om AI in actie te zien. We sluiten de dag af met een gezellige borrel, waar je kunt netwerken en ervaringen kunt uitwisselen met collega’s uit de sector.

Programma
15.45 uur Inloop met koffie en thee
16.00 uur Start plenair inhoudelijk programma
16.30 uur Start break-out sessies (roundtables)
17.15 uur Einde break-out sessies en plenaire terugkoppeling en afsluiting
17.30 uur Start rondleiding
18.00 uur Einde rondleiding en afsluitende borrel
19.00 uur Einde bijeenkomst


Aanmelden
Aanmelden kan via dit aanmeldformulier. Bij aanmelding gaan wij ervan uit dat je aanwezig zult zijn! Introducés zijn van harte welkom. Graag deze persoon ook apart aanmelden via het aanmeldformulier. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn laat het dan z.s.m. weten via een reactie op deze uitnodiging.

Het event is gratis toegankelijk. We hopen dat je erbij bent om samen met ons de toekomst van jouw organisatie vorm te geven met behulp van AI.

Graag tot 6 november!

Gerelateerde artikelen

Westland-Delfland 24 november 2023

Even voorstellen: Rick van Mil

Westland-Delfland 29 september 2023

Boeiend bezoek BoereGoed

Metropoolregio Amsterdam 14 april 2023

“Data is het nieuwe goud”

Oostland 20 maart 2023

Online is onze showroom geworden

Metropoolregio Amsterdam 22 februari 2023

Niet meer zoeken naar het schaap met de vijf poten

Westland-Delfland 23 september 2022

#MO22 Schipluiden: Overheid kan niet alles oplossen