Oostland
Dutch Innovation Factory, 16:00u
22 november 2024
Registreer voor evenement

Netwerkevent en aftrap Cassini Hackathon

Op vrijdag 22 november organiseert de Provincie Zuid-Holland, in samenwerking met de MKB Digiwerkplaats Haaglanden in Zoetermeer, een inspirerende netwerkbijeenkomst ter gelegenheid van de aftrap van de Cassini Hackathon. Dit evenement biedt ondernemers uit de regio een unieke kans om de wereld van ruimtedata te ontdekken en te verkennen hoe deze praktisch toepasbaar is voor uw bedrijf.

Of je nu een kleine ondernemer zonder technische achtergrond bent of een techbedrijf met IT-ervaring, deze sessie is op maat gemaakt voor iedereen.

Tijdens deze netwerkbijeenkomst krijg je inzicht in:

  • Hoe innovatieve technologieën uit de ruimtevaart, zoals navigatie, remote sensing en satellietcommunicatie, mkb-bedrijven kunnen helpen om hun productiviteit te verhogen, nieuwe markten aan te boren en efficiënter te werken, ongeacht uw huidige kennisniveau.
  • De Cassini Hackathon Challenge, die van 22 tot en met 24 november zal plaatsvinden in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer. Dit biedt een unieke kans voor ondernemers om in contact te komen met jong talent en vernieuwende ideeën op te doen.

Waarom deelnemen?

  • Krijg inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van ruimtedata en technologie.
  • Ontdek hoe je als ondernemer kan profiteren van big data, ook zonder technische achtergrond.
  • Netwerk met innovatieve bedrijven, studenten en professionals uit de regio Zoetermeer.
  • Zet je bedrijf op de kaart met nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.

Hoe kun je deelnemen?

Klik op de registratielink om het programma te kiezen, je in te schrijven en de vorm van deelname te kiezen. Je kan deelnemen als Exposant of Publiek Deelnemer. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en verdere informatie. Deelname als exposant is gratis, maar er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Oostland 24 september 2024

Terugblik Miljoenenontbijt Oostland

Regio Den Haag 23 april 2024

Nieuw bestuurslid VNO-NCW regio Den Haag