u
3 oktober 2024

Presentatie nieuw magazine op Diversity Day

Op dinsdag 1 oktober, tijdens Diversity Day, presenteerden we de nieuwste uitgave van ons magazine. Deze editie staat in het teken van inclusief ondernemerschap, gelijke kansen en een prettige werkomgeving voor iedereen. De presentatie vond plaats bij Diversion, een Amsterdams bedrijf dat een inclusieve en verbonden samenleving wil creëren.

Zij maken gevoelige onderwerpen bespreekbaar en helpen organisaties om het gesprek tussen mensen in leven te houden. Kai Pattipilohy, oprichter van Diversion en bestuurslid bij VNO-NCW Metropoolregio Amsterdam, heette de aanwezigen van harte welkom bij de presentatie van het magazine. Zij vertelde meer over wat haar bedrijf doet en mocht de cover, die zij zelf siert, onthullen. Het magazine bevat ook een uitgebreid interview met Kai.

Vervolgens gaf Karima el Bouchtaoui, directeur van Ocullus en bestuurslid bij VNO-NCW regio Den Haag, uitleg over hoe haar bedrijf andere organisaties helpt met objectieve werving en selectie van werknemers. In het magazine vertelt Karima daar ook over!

Ook ondernemer Ruben Brave is te vinden in het magazine; hij lichtte tijdens de presentatie van het magazine toe waarom inclusief ondernemerschap zo belangrijk is en hoe hij binnen VNO-NCW Metropoolregio Amsterdam een werkgroep New Economy op gaat zetten om dit te bevorderen.

Tenslotte was het de beurt aan Haico Spijkerboer, sinds 1 september voorzitter van VNO-NCW Metropoolregio Amsterdam, om zichzelf kort te introduceren en de uitdagingen voor de komende jaren te benoemen. In het magazine is een interview met Haico en zijn voorganger Henk Markerink te lezen.

Na de presentatie van het magazine was er uiteraard tijd voor een gezellige borrel om met elkaar door te praten over deze belangrijke thema’s. Benieuwd naar het magazine? Lees het hier!

Bekijk hieronder de foto’s van deze bijeenkomst, gemaakt door Michel Porro.

Gerelateerde artikelen

Metropoolregio Amsterdam 2 oktober 2024

Uit ons magazine: “Samen zoeken naar oplossingen”

Oostland 24 september 2024

Terugblik Miljoenenontbijt Oostland

Metropoolregio Amsterdam 19 september 2024

Geslaagd Miljoenenontbijt in Amsterdam