Metropoolregio Amsterdam
Van der Valk Hotel Hoorn, 15:30u
21 november 2024
Registreer voor evenement

DGA-Netwerk: Opvolging binnen familiebedrijven

Op donderdag 21 november zijn we te gast bij een van de bekendste familiebedrijven van Nederland. Gert van der Valk, bestuurder bij van der Valk International, neemt ons mee in de tradities van opvolging binnen het internationale familiebedrijf. Robert de Boeck, managing partner bij Antea Participaties en Columnist bij Quote & BNR vertelt ons over de do’s en don’ts bij bedrijfsopvolging binnen de familie. Yanka Ditewig, vermogensstructureerder bij Van Lanschot Kempen, vertelt u meer over hun recent uitgevoerde onderzoek over eigendomsoverdracht van familiebedrijven, uitgevoerd in samenwerking met RSM en Nyenrode Business Universiteit.

Deze bijeenkomst is met name interessant voor DGA’s van familiebedrijven, maar ook als je geen onderdeel van een familiebedrijf bent, kun je zeker iets opsteken van deze boeiende sprekers. Schrijf je dus snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.

15.30 uur Inloop
16.00 uur Inhoudelijk programma
17.15 uur Netwerkborrel
18.15 uur Einde bijeenkomst – Optioneel Diner in het restaurant (op eigen kosten)
20.30 uur Einde

Deze bijeenkomst is gratis voor leden van VNO-NCW West. Niet-leden zijn van harte welkom tegen een bijdrage van € 50 incl. BTW per persoon. Als je besluit om lid te worden van onze vereniging zullen de kosten voor deze bijeenkomst in mindering worden gebracht op de contributie die ingaat per 1 januari 2025. Lidmaatschap is t/m eind 2024 gratis. Voor informatie over een lidmaatschap verwijzen we je graag naar onze website.

Aanmelden
Aanmelden kan via dit aanmeldformulier. Als je je aanmeldt gaan we er ook echt vanuit dat je komt.

Graag tot donderdag 21 november!

Gerelateerde artikelen

Metropoolregio Amsterdam 2 oktober 2024

Uit ons magazine: “Samen zoeken naar oplossingen”

Metropoolregio Amsterdam 19 september 2024

Geslaagd Miljoenenontbijt in Amsterdam

Noordwest-Holland 15 juli 2024

Bezoek aan Energy & Health Campus Petten

Metropoolregio Amsterdam 4 juli 2024

Even voorstellen: Leo le Duc